Shana & Mike

Wauw wat een top fotograaf. De sfeer en de samenwerking zit super. Je bent echt heel snel op je gemak gesteld. Klant is duidelijk koning. Als je iemand zoekt voor je trouwfoto's of wat dan ook. Dan raad ik hem zeker weten aan!. 😊

Tatchiana

Goeie, vriendelijke fotograaf. Hij kent zijn vak. Stelt jouw als model op je gemak. En maakt er niks van om een schepje humor erbij te stoppen. Gaat correct te werk. Houdt zich aan zijn beloftes. 🤗

Familie Foulon

Een hele leuk shoot gehad van de kindjes voor kerstfoto's. Super fotograaf, met heel veel geduld voor de kindjes! Leuke sfeer, en tussen de foto's door wordt er wel eens gelachen! Zeker voor herhaling vatbaar!! 😍

Kimberley

Geweldige fotograaf en super toffe assistente. Ik heb al 3 fotoshoots gedaan bij Fillapics en ik was echt blij met de foto's ! De shoots waren leuke ervaringen die ik niet snel zal vergeten!  

Lindsay

Fotoshoot gedaan zaterdagmiddag met Filiep en Valerie. Zeer sympathiek en eerlijke mensen da jullie zijn blij om jullie te mogen leren kennen en zeker om samen te werken was de Max TOP FOTOGRAAF MAG GEZEGD WORDEN en zeer aangename assistent gewoon Happy 🙂😉 kan niet wachten op de volgende shoot 😊  

Santiana

Een aangename samenwerking. Voelde me op mijn gemak en er was beetje humor. Zijn vrouw was ook een leuke assistente voor herhaling vatbaar. Mooie foto's.  

Stefanie

De shoot was een zeer leuke ervaring... top fotograaf en assistent!! Was direct op mijn gemak en zeker voor herhaling vatbaar. 

Gwenny

Je legt op heel naturelle wijze de meest mooie herinneringen vast op foto, en met hart en ziel maak je er een prachtig eindresultaat van! Het was een hele gezellige, positieve ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Met veel plezier kan ik een gepassioneerd en getalenteerd fotograaf aanbevelen! TOPPER!  

Annelien

Laatst hadden we een geweldig leuke shoot met veel respect voor mezelf en de eigen wensen. Filiep stelt je op je gemak en ik kan zeker zeggen dat dit voor herhaling vatbaar is. Bedankt voor de mooie ervaring en de leuke foto's!!  

Angelino

Super fotograaf! Hij stel je op je gemak en is zeer vriendelijk, en natuurlijk ook ALTIJD MOOIE FOTO'S!! Top!!  

Jorien

Heel lieve fotograaf, Houd altijd rekening met de wensen van zijn model! Super kwaliteit van de foto's. Ik kom zeker terug. 

Nancy Vansuypeene

Super fotograaf!👍Zoontje en ikzelf hebben veel plezier gehad met een prachtig resultaat voor zijn communie! Thanks!

Roger & Marianne

Prachtige foto's dank zij de aangename samenwerking. 

Crea-atelier Flousateljee

Fotosessie gemaakt van de powertex modellen. Prachtig resultaat, doen we zekers nog eens.  

Naomi

Een woord top fotograaf!!!👌🏻😍  

Kimley Bril

Begin maart kwam er bij ons een nieuw familielid namelijk een Berner Sennen pup genaamd Laika. Ze was toen ongeveer 4-5 maand en nog zo klein maar ik wist dat ze niet klein ging blijven dus ik ging op zoek naar een goede fotograaf , ik kwam direct uit bij Fillapics die de week erop al een plaatsje kon voorzien. Ik kon haast niet wachten . Een weekje later was het al zover, Laika mocht voor de lens staan. Door wat verstrooid te zijn zaten we eerst bij een ander huis maar ik nam contact op met Filiep en hij reageerde direct en zijn vrouwtje kwam dan naar buiten en we zagen haar direct staan . Een super vriendelijke vrouw! We waren goed ontvangen in de studio, kregen we ook direct een drankje aangeboden . Toen we begonnen met de shoot mochten Filiep en zijn vrouw heel wat geduld uitoefenen maar toch bleven ze even vriendelijk en ook kwam er wat humor aan te pas! Voor een speelse pup die nog niet geleerd was , was er heel veel geduld en snoepjes nodig om ze juist te laten poseren in de juiste belichting. Met als resultaat prachtige foto's! Hier zijn er alvast enkele ingekaderd. De foto's kreeg ik heel erg snel en heb er heel positieve reacties op gekregen Dus hierbij nog eens een dikke merci aan jullie beiden!